Så åbnede den langt ventede udstilling i Den Rå Hal på Godsbanen i Aarhus, hvor jeg udstiller sammen med Kunstnergruppen Mangfoldighed.

Der er kunst for enhver smag. Der er lige fra   smykker, glas, abstrakt og vellignende malerier til mine blyantstegninger og tegninger med farveblyanter, tryk, foto, figurer i forskellige materialer og meget meget mere.

Jeg har fået meget positiv anerkendelse, hvilket er total fedt. I dag fik jeg dog de største komplimenter. Jeg og mine tegninger blev af en besøgende sammenlignet med skagensmalere, idet jeg arbejder meget med lys og skygge. En anden besøgende kom flere gange tilbage og kiggede på mine tegninger.  Det er en helt fantastisk oplevelse. Jeg er superstolt!

Jeg håber, der er mange flere, der kommer og besøger os på udstillingen.

Åbningstid: Kl. 11-18 hver dag i hele uge 36. Fredag den 5. September helt til kl. 20.

Entre: Kr 25,-. Du får et armbånd, der kan bruges hele ugen.

Tema:

Mandag: Art & Deco

Tirsdag: Kunst & Musikken

Onsdag: Alternativ Valuta

Torsdag: Værd’dag incl. Publikumspris. Jeg stiller op med min kære piberygende Oldefar. Kom endelig ned og stem på ham inden torsdag kl. 16.

Fredag: Poetisk Fredag

Lørdag: Samme, Men Anderledes

Søndag: Marked – Kunst & Kunsthåndværk

Se flere oplysninger under Kunstnergruppen Mangfoldighed på Aarhus Festuges program.

Share