Så er det sommerferie tid og jeg håber I alle nyder de dejlige vejr. Jeg nyder det sammen med min mand og mine børn. Men indimellem bliver der også tid til at tegne. Med den snarlige udstilling er der nogle tegninger, jeg gerne vil have tegnet færdige. Og så er det en god måde at slappe af på og have Susanne tid på.

Jeg har blandt andet arbejdet på et projekt bestående af 4 billeder str. 20×20 cm med kroppen som tema. Undervejs fandt jeg dog ud af at mit valg af motiver ubevidst havde et andet tema – et tema som er blevet vigtige for mig i den proces jeg har været igennem de sidste 9 måneder. Jeg vil ikke afsløre titlen på alle billederne endnu. Det vil man kunne se på udstillingen. Dog vil jeg afsløre titlen på mit første billede, som I allerede kan se på mit galleri – hænderne. Titlen på denne er “Vinger”. Jeg er i gang med at bruge mine vinger og kaste mig ud i noget helt nyt i mit liv. Det er sundt at gøre en gang imellem, men kræver også mod. Og samtidig føles det godt.

Her er min sidste tegning i serien. Jeg har taget nogle billeder undervejs i tegneprocessen fra den første skitse, hvor proportionerne skal passe til de første skygger og det færdige resultat. Temaet i denne er “Viljestyrke – handlekraft og styrke”.

20140714_222911FB_IMG_140562105258820140725_210734[1]

 

 

 

 

Og så til sidst skal I da også lige se mit visitkort, som jeg omtalte i sidste indlæg her i bloggen. Jeg er s.. lidt stolt! Mon ikke min oldefar, som er motivet, også ville være lidt stolt over, at jeg valgte netop billedet af ham til mit visitkort! Det håber jeg.


20140627_130732

Share