Tiden flyver af sted. Jeg har taget mange store beslutninger det sidste år og har totalt fået skiftet retning i forhold til mit arbejdsliv og arbejdsidentitet fra pædagog til kunstner og studerende på Multimediedesigner uddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus. Min indgangsvinkel til studiet er min erhvervsrettede mulighed for at kunne arbejde kreativt med at skabe billeder og designe, og herigennem kunne arbejde med min passion hver eneste dag. En passion der giver mig energi og gør mig glad.

Pt. er jeg i gang med at kode/designe min egen portefolio ift. at kunne fremvise multimediedesigner produktioner. Jeg vil dog ikke svigte mit kunstneriske virke, så jeg vil forsøge at få mine blyantstegninger med ind på denne webside evt. efter en lille behandling i Photoshop. Det er spændende, hvad jeg får ud af det.

Og så vil jeg lige tilføje, at jeg stadig udstiller i hall’en på Mossø Centret, Mossøvej 2, 8240 Risskov. I er velkomne til at kigge forbi. Der er åbent i dagtimerne hver dag. Er i interesseret i at købe et af billederne eller bestille en tegning, så kontakt mig endelig (mail: susanne.dein@gmail.com), så finder vi ud af det.

I må alle have et godt forår og nyde de dejlige forårsblomster, der pibler op af jorden, fuglene der kvidrer løs om morgenen, og solen der skinner mere og mere og bringer lys og varme.

Share